Nieuwsbrief november 2017

Sinterklaas in het land, feestdagen voor de deur…Vaak zijn we deze periode druk met vanalles en hebben minder tijd en zin in sporten. Terwijl het juist deze periode zo belangrijk is! Niet alleen om alle lekkernijen die we gaan nuttigen maar ook het op pijl houden van je energie niveau is deze periode hard nodig. De dagen zijn korter en veel mensen hebben in de wintermaanden minder energie, ze zijn vermoeid en hebben behoefte aan calorierijk voedsel. Je bent geneigd om in de winter je energie meer naar jezelf toe te trekken, minder te stralen en je aandacht meer naar binnen te richten. Onze tip: Ga wel sporten, maak jezelf trots en blij en zorg dat je fit en energiek de feestdagen in gaat. Wij helpen je graag!

Nieuwe collega’s

Ons team is uitgebreid met een paar nieuwe toppers. Wij stellen graag aan u voor:

Lizzy Bakker.

Lizzy is een vrolijke sportieve tante en komt uit Lochem. Heel bekend in de fitness wereld en heeft ook altijd veel gereisd en allerlei sportieve evenementen georganisieerd. Ze geeft op woensdagochtend pump en pilates en staat ook paraat voor diverse invallessen dus je hebt haar vast wel eens gezien.

Annelies Wolters.

Annelies is sinds november onze yoga docente. Ook een reislustige en ervaren dame die heel open minded is en het een geweldige uitdaging vindt om de fitnesswereld te verbinden met yoga. Ze heeft een zoon, woont in Zutphen en is tevens werkzaam bij Viverion in Lochem.

Stagiaires voor dit jaar zijn:

 • Daan Kok (CIOS Arnhem) loopt stage op dinsdag en vrijdag
 • Robin Uenk (CIOS Arnhem) loopt stage op dinsdag en vrijdag
 • Joost Hento (CIOS Arnhem) loopt stage op woensdag en donderdag
 • Guido Beerning (Graafschap College) loopt management stage op donderdag en vrijdag
 • Rachel Braaksma (ROC Aventus) loopt stage op donderdag  en vrijdag.

 Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zijn wij op de volgende dagen gesloten:

 • Maandag 25 december
 • Dinsdag 26 december
 • Zondag 31 december
 • Maandag 1 januari

Groepslessen

Er komt een extra yoga les op zondagochtend!! Vanaf 7 januari iedere week om 09.30 uur in de oranje zaal bij Way to Fit.

Prijs winnen?

Door de pepernoten prijsvraag die laatst op de balie stond hebben we gemerkt dat jullie graag iets willen winnenJ

Dat is mooi want dan hebben we nu een nieuwe uitdaging:

De Groepslessen Challenge

Dit kun je winnen:

Ontspanning-of sportMassage van Jessica Ten Have , Knipbeurt bij Mirjam Vrielink, Gel nagellak bij Lotte Leussink, Knippen /scheren bij NUR, wimperextensions of wenkbrauw behandeling bij Gerda, een verassingspakket en als Hoofdprijs een boodschappenpakket t.w.v.  €50.- van PLUSmarkt Cornelis!!!

Om kans te maken op een van de mooie prijzen moet je minimaal drie lessen bij wonen buiten je comfortzone en je zal zien hoe leuk dat eigenlijk is. Dus doe eens mee aan een groepsles die je liever niet wil doen of nog niet eerder gedaan hebt. Prikkel je lijf eens op een andere manier en ervaar een nieuw gevoel in je spieren.

1.Vraag een stempelkaart bij de balie.

2.Na afloop van de les laten afstempelen door de instructeur.

3.Lever de volle kaart in als er drie stempels op staan. De actie loopt vanaf 1 december tot 1 januari 2018.

Enquête

Op dit moment zijn we bezig met een enquête.  We zijn erg benieuwd hoe u onze lessen en begeleiding ervaart. Komende periode kunt u na afloop van uw groepsles of fitnesstraining een kort enquête formulier aangeboden krijgen waarop u uw bevindingen kunt schrijven. Alvast bedankt!

SantaRun

Ambassadeur Aziz zoekt nog deelnemers voor de SantaRun op zaterdag 16 december. Doe jij mee aan deze leuke actie voor het goede doel? We gaan met een heel team vanuit Way to Fit en het gaat niet om winnen maar om de fun. Op een ludieke en gezellige manier geld in zamelen voor Stichting Leergeld Lochem.

3 kilometer in kerstmanpak hoe leuk is dat?!

Schrijf je vandaag nog in bij Way toFit of online bij : lochem.rotarysantarun.nl

Ter voorbereiding op de Santarun organiseren we op zondag 10 december een speciale Santa- Bootcamp training.

10.00 – 11.00 uur. 

Kick of 2018!!

Op zondag 7 jauari organiseren we een spetterende en gezellige kick off om het jaar goed te beginnen. We hopen dat iedereen aan één of meer van de volgende lessen zal meedoen. Wij zorgen voor gezonde tussendoortjes en de drankjes zijn gratis!

09.30 uur:           Yoga

10.00 uur:           Bootcamp

11.00 uur:           Pump (Techniek Les)

12.00 uur:           XCORE 52 (Nieuwe les!)

13.00 uur:           HIIT

The Beauty Room Lochem

Welkom bij The Beauty Room Lochem. Sinds november 2017 ben ik gevestigd in de sportschool ‘Way to Fit’.  Mijn naam is Gerda Locht en ik ben werkzaam als zelfstandig wimperstyliste en browstylist.
Prachtige sprekende ogen op elk moment van de dag! Dit kan met wimperextensions. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes die veilig en stevig vast zitten aan uw eigen wimpers. Dé ideale oplossing voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies.
U kunt ook bij mij terecht voor; harsen, epileren, verven van wimpers/wenkbrauwen. Kortom allerlei handelingen die u van een specialiste mag verwachten.
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 0624784910 voor meer informatie.

Focusgroep

Zoals u wellicht weet hebben wij een focusgroep. Een groep leden van Way to Fit die ons voorzien van kritische feedback, zorgen dat wij onze afspraken nakomen en klantgericht blijven werken. Deze groep bestaat uit oa: Frederike Schoonheim(Fitness,Spinning, PT) Ton van der Zandt(Spinning Fitness), Eduard Camping(Groepslessen), Mariella Bouwhuis(Fitness, Spinning) en Sandra Roording(Fitness, Groepslessen). Wanneer je iets wil melden ten behoeve van de verbetering van de service kan dat uiteraard bij ons maar dit mag dus ook bij de leden van de focusgroep.

Strong Viking Run

De deelnemers die vorig jaar vanuit Way to Fit hebben meegedaan staan alweer te popelen. Jij gaat toch ook mee??!! Zaterdag 23 juni in Nijmegen. We doen weer mee aan de  13 kilometer en starten om 11.20 uur  (OLAF) Hoe eerder je inschrijft hoe lager de inschrijfkosten dus wacht niet te lang!!

Gezondheidsweetjes..Wist je dat? ..

 1. Het poetsen van je tanden ook je eetlust helpt af te remmen?
 2. Drink water voor je begint te eten, dat vult je op en je gaat er minder door eten.
 3. Mensen beweren wel eens dat ze niet oefenen omdat ze last hebben van hun gewrichten. Maar wat ze eigenlijk willen zeggen is dat hun gewrichten pijn doen omdat ze niet oefenen.
 4. Bereid met beleid. Gebruik weinig olie en vet bij het koken, verhit de vetten kort en verwarm de groenten niet te lang. Zo behoud je de natuurlijke smaak van het eten en komen er geen schadelijke stoffen vrij. Neem afscheid van kant en klaar maaltijden want daar zitten veel suiker, zout en verzadigd vet in.
 5. Om nog meer vetten te verbranden tijdens je training is het aan te raden om eerst een pittige krachttraining te doen en daarna je cardiosessie.
 6. Laat “geen tijd”geen excuus zijn. Ook al doe je maar 1 training in de week of een kortere training is altijd beter dan niets. Laat de klad er niet in komen dat is echt zonde!
 1. Afvallen is geen lichamelijke uitdaging, het is een mentale uitdaging!
 2. Je kunt niet plaatselijk vet verbranden. Als je van je buikje af wil moet je naast je buikoefeningen ook cardio doen en gezonder eten.
 3. Je bent nooit te oud om squats te doen!
 4. De weegschaal weegt niet jouw gewicht aan vet! Maak daarom een afspraak voor een vetmeting want dan weet je pas hoeveel kilo vet en hoeveel kilo spiermassa je werkelijk hebt.
 5. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt in rust.

REMINDERS

Bring a friend Spaarplan

Van mond tot mond is de beste reclame. Daarom willen wij je nog even attenderen op onze Bring a friend actie. Deze actie loopt altijd en blijft ook bestaan want wij hopen dat jij , jouw familie, vrienden en kennisen blijft overtuigen om bij ons te komen sporten. Samen sporten is immers veel leuker!! Voortaan is onze Bring a friend actie een soort spaarplan geworden. Iedere keer als jij een nieuw lid meeneemt en inschrijft spaar je zelf voor gratis lidmaatschap. Dit kan oplopen tot 1 JAAR GRATIS SPORTEN!! Wil  jij zo’n spaarplan starten? Vraag een formulier aan bij de balie!

Nog een paar motivatie tips van het huis…

Sylvia Tenbrinck:

Nu extra trainen is straks extra genieten tijdens de feestdagen!

Joost Hento:

Wordt het niet eens tijd voor een nieuw trainingsschema??

Orhan Kemal:

Rust Roest! En onze lessen lopen gesmeerd dus doe mee aan de groepslessen!

Quote van de maand:

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *