:

Fitnesscoördinator / Fysiotherapeut in spé – Ambitieuze en getalenteerde instructeur vervult een belangrijke rol binnen Way to Fit. Met zijn kritische blik op de zaak houdt hij iedereen  scherp. Naast zijn studie Fysiotherapie in Enschede  is hij fanatiek voetballer bij SVZW Wierden  en in  zijn vrije tijd is hij ook nog vaak te vinden in de fitnesszaal om te trainen . Hij werkt graag aan zijn spierkracht maar  tegelijkertijd kan hij de fitnesszaal van de andere kant bekijken en beter inspelen op de wensen van de klant.

“Het verwachtingspatroon van de klant wordt meestal waar gemaakt bij Way to Fit, daar ligt mijn prioriteit ”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Interieurverzorgster - Vervult een van de meest belangrijkste taken binnen Way to Fit. Vijf dagen per week is zij al om 05.30 uur aanwezig te zorgen voor een schone sportschool. Naast Way to Fit is ze ook werkzaam als interieurverzorgster in Vorden.  In haar vrije tijd gaat Jozephien graag fietsen, wandelen, lezen, zingen in een koor of naar het theater / concert. “Way to Fit heeft veel persoonlijke aandacht voor zowel klant als personeel. We hebben een enthousiast team dat veel organiseert en er is veel variatie in  groepslessen.”
    Stagiair - Studeert aan het Cios te Arnhem keuzevak Fitness & Health. Naast de sporten op school en fitness doet Robin op dit moment verder geen andere sporten. Een krantenwijk en klusjes doen zorgen voor een extra zakcentje. “Ik voel me enorm thuis bij Way to Fit door de prettige werksfeer, leuke en goed opgeleide collega’s die mij een heleboel leren.”
      Balie medewerker/ Fitnessinstructeur - Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen. “Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”