:

Balie medewerker/ Fitnessinstructeur – Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen.

“Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Baliemedewerkster / Kidsclub - Esmee studeert Maatschappelijke zorg op het MBO,  loopt stage en werkt bij Atlant zorggroep. Ze wil hierna nog verder studeren op het HBO pedagogiek. Ze is veelgevraagd kinderoppas en vult hier dan ook veel avonduurtjes mee. Verder houdt Esmee veel van sporten, uit eten gaan en reizen. “Toen ik nog niet bij Way to Fit werkte voelde ik me daar al enorm thuis. Tijdens en ook na het sporten dus kwam het regelmatig voor dat ik dan langer bleef om mijn huiswerk te maken. Ik heb inmiddels alle lessen wel eens gevolgd en vind het soms zelfs lastig om te kiezen welke les ik die dag zal doen omdat ze allemaal heel leuk zijn en er is zoveel keus! En niet te vergeten; Way to Fit neemt de tijd voor de klanten, we zijn puur en oprecht, dat maakt ons tot wie wij zijn en waar we voor staan.“
    Fitnesscoördinator / Fysiotherapeut in spé - Eén van onze Fitness & Health professionals Thomas heeft na de  HAVO  Cios -fast track gedaan met als extra keuzevak  Kickboksleraar B en op dit moment zit hij in de afrondingsfase van de studie Fysiotherapie met propedeuse. Naast zijn fitness coördinatie verantwoordelijkheden bij Way to Fit verzorgt hij lessen kickboksen voor jeugd en dames en staat ook garant voor een pittig lesje Bootcamp,  Pump of Thai Bo. Thomas houdt zich ook druk bezig met alle ontwikkelingen rondom voeding en gezondheid dus al met al een zeer waardevolle kracht binnen ons team! In zijn vrije tijd houdt hij van fanatiek sporten, gezelligheid en koken met vrienden en familie en  hij is sinds kort ook techno DJ. “De kracht van Way to Fit ligt voor mij bij haar diversiteit. We bieden een gevarieerd programma aan zodat iedereen met plezier kan sporten. De klanten krijgen een fijne en professionele benadering en worden gestimuleerd hun doelstelling te behalen.”
      woont in Laren, Groot Dochteren. Studeert aan CIOS in Arnhem als Algemeen Fitness trainer.  Hobby’s zijn voetballen bij Witkampers, zelf trainen en schema’s maken. Zelf geef ik training aan een G-team bij de Witkampers. Verder verricht ik werkzaamheden bij de Daily-in. Werken bij WaytoFit is een plezier, voor mij komt dat door het familiegevoel dat iedereen creëert.