:

Groepsles instructeur – Deze All-rounder heeft het dansgedeelte onder zijn beheer wat geweldige dimensie geeft aan ons groepslessen aanbod. Orhan houdt enorm van dansen maar is ook zeker heel bedreven in andere  lessen zoals XCORE. In zijn vrije tijd zit hij het grootste deel met zijn neus in de boeken en traint hij voor survival runs.

“Het team van Way to Fit is wat Way to Fit zo goed maakt! Diversiteit van mensen en passie voor het vak zorgen ervoor dat iedere klant zich thuis voelt en de meest sportieve uitdaging krijgt. Probeer daarnaast maar een sportschool te vinden die ook nog zo gezellig is als Way to Fit!”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Stagiair - Studeert aan het Graafschap College Sport en Bewegen Fitnessinstructeur A. Hobby’s van Guido zijn voetbal, fitness en chillen. “Ik vind Way to Fit een hele goede sportschool omdat er een hele warme sfeer hangt en iedere klant wordt aangesproken door de medewerkers. Er is veel kennis en er worden leuke evenementen georganiseerd.”
    Voedingsdeskundige
      Balie medewerker - De jongste medewerker van Way to Fit  zit op het Staring College en doet de Havo. Hij houdt van voetballen, fitness en kickboksen. “Bij Way to Fit leer ik heel veel. Ik merk dat mijn sociale vaardigheden steeds beter worden en er zijn elke dag weer nieuwe dingen om te leren. “