:

Interieurverzorgster –

Vervult een van de meest belangrijkste taken binnen Way to Fit. Vijf dagen per week is zij al om 05.30 uur aanwezig te zorgen voor een schone sportschool. Naast Way to Fit is ze ook werkzaam als interieurverzorgster in Vorden.  In haar vrije tijd gaat Jozephien graag fietsen, wandelen, lezen, zingen in een koor of naar het theater / concert.

“Way to Fit heeft veel persoonlijke aandacht voor zowel klant als personeel. We hebben een enthousiast team dat veel organiseert en er is veel variatie in  groepslessen.”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Groepsles instructeur - Deze All-rounder heeft het dansgedeelte onder zijn beheer wat geweldige dimensie geeft aan ons groepslessen aanbod. Orhan houdt enorm van dansen maar is ook zeker heel bedreven in andere  lessen zoals XCORE. In zijn vrije tijd zit hij het grootste deel met zijn neus in de boeken en traint hij voor survival runs. “Het team van Way to Fit is wat Way to Fit zo goed maakt! Diversiteit van mensen en passie voor het vak zorgen ervoor dat iedere klant zich thuis voelt en de meest sportieve uitdaging krijgt. Probeer daarnaast maar een sportschool te vinden die ook nog zo gezellig is als Way to Fit!”
    Balie medewerker/ Fitnessinstructeur - Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen. “Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”