:

Manager / Groepsles instructeur – Bijna dagelijks te zien of te horen bij Way to Fit. Janneke geeft een groot deel van de groepslessen maar is ook druk met planning en organisatie, aansturing, communicatie  en financiële administratie. Afgeronde opleidingen: CIOS, ALO , diverse cursussen op sportgebied maar ook als uitvaartondernemer en Sociale Hygiëne.  Naast Way to Fit is Janneke huisvrouw en moeder van twee dochters en een bonuszoon. Werken bij Way to Fit is haar grootste hobby en als er tijd over is doet Janneke graag aan wielrennen en mountainbiken of helpt ze af en toe bij de uitvaartonderneming van haar vader.

“Way to Fit voelt als een van mijn kinderen. Naast mijn gezin staat (bijna)alles in het teken van Way to Fit omdat het voelt als mijn eigen bedrijf en ik heel blij word van mijn werk. Ik ben ontzettend trots op ons enthousiaste en professionele team en de resultaten die de klanten bij ons boeken.”

janneke@waytofit.nl

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Fitnesscoördinator / Fysiotherapeut in spé - Eén van onze Fitness & Health professionals Thomas heeft na de  HAVO  Cios -fast track gedaan met als extra keuzevak  Kickboksleraar B en op dit moment zit hij in de afrondingsfase van de studie Fysiotherapie met propedeuse. Naast zijn fitness coördinatie verantwoordelijkheden bij Way to Fit verzorgt hij lessen kickboksen voor jeugd en dames en staat ook garant voor een pittig lesje Bootcamp,  Pump of Thai Bo. Thomas houdt zich ook druk bezig met alle ontwikkelingen rondom voeding en gezondheid dus al met al een zeer waardevolle kracht binnen ons team! In zijn vrije tijd houdt hij van fanatiek sporten, gezelligheid en koken met vrienden en familie en  hij is sinds kort ook techno DJ. “De kracht van Way to Fit ligt voor mij bij haar diversiteit. We bieden een gevarieerd programma aan zodat iedereen met plezier kan sporten. De klanten krijgen een fijne en professionele benadering en worden gestimuleerd hun doelstelling te behalen.”
    Stagiair - Studeert aan het Cios te Arnhem keuzevak Fitness & Health. Naast de sporten op school en fitness doet Robin op dit moment verder geen andere sporten. Een krantenwijk en klusjes doen zorgen voor een extra zakcentje. “Ik voel me enorm thuis bij Way to Fit door de prettige werksfeer, leuke en goed opgeleide collega’s die mij een heleboel leren.”
      Fitnesscoördinator / Fysiotherapeut in spé - Ambitieuze en getalenteerde instructeur vervult een belangrijke rol binnen Way to Fit. Met zijn kritische blik op de zaak houdt hij iedereen  scherp. Naast zijn studie Fysiotherapie in Enschede  is hij fanatiek voetballer bij SVZW Wierden  en in  zijn vrije tijd is hij ook nog vaak te vinden in de fitnesszaal om te trainen . Hij werkt graag aan zijn spierkracht maar  tegelijkertijd kan hij de fitnesszaal van de andere kant bekijken en beter inspelen op de wensen van de klant. “Het verwachtingspatroon van de klant wordt meestal waar gemaakt bij Way to Fit, daar ligt mijn prioriteit ”