:

Stagiair – Studeert aan het Graafschap College Sport en Bewegen Fitnessinstructeur A. Hobby’s van Guido zijn voetbal, fitness en chillen.

“Ik vind Way to Fit een hele goede sportschool omdat er een hele warme sfeer hangt en iedere klant wordt aangesproken door de medewerkers. Er is veel kennis en er worden leuke evenementen georganiseerd.”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Eigenaar / Fitness instructeur en Kickboks trainer - De knuffel Marokkaan en allemansvriend die iedereen een warm welkom geeft en zich thuis laat voelen maar veranderd in een ware drillmaster zodra hij de kickboksles instapt. Hij brengt kickboksers naar een professioneel wedstrijdniveau en is in de weekenden ook vaak druk met Kickboksgala’s . Hij heeft de opleidingen Commerciële economie en Sport en bewegen afgerond en is naast het runnen van Way to Fit vader van zoontje Ismail. Papa zijn is op dit moment dan ook zijn grote hobby. “Way to Fit staat bekend om de gezelligheid, leuke lessen, resultaatgerichtheid, wat allemaal mogelijk gemaakt wordt door een supersterk team. Hier ben ik heel trots op!” appie@waytofit.nl
    Balie medewerker/ Fitnessinstructeur - Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen. “Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”
      Naast mijn liefde voor yoga en dit overbrengen op mensen, werk ik deeltijd bij een woningcorporatie. Afgeronde opleidingen: Maatschappelijk werk en Dienstverlening, verschillende yoga docentenopleidingen en (meditatie- en yogatrainingen. Vanaf het begin voel ik me thuis bij Way to Fit omdat het een open, gezellig en professioneel team is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het is een laagdrempelig sportcentrum. En er is een ruime keuze aan groepslessen. Ik denk dat yoga een aanvulling is in iedere sportcentrum, omdat het balans brengt. Het verbetert je focus en helpt je om spanning los te laten. Het maakt het lichaam soepel en sterk en het geeft je energie. De voordelen van yoga merk je direct in je dagelijkse leven maar juist ook naast het beoefenen van andere trainingsvormen.