:

Voedingsdeskundige

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Stagiair - Studeert aan het Cios te Arnhem keuzevak Fitness & Health. Naast de sporten op school en fitness doet Robin op dit moment verder geen andere sporten. Een krantenwijk en klusjes doen zorgen voor een extra zakcentje. “Ik voel me enorm thuis bij Way to Fit door de prettige werksfeer, leuke en goed opgeleide collega’s die mij een heleboel leren.”
    Woont in Barchem, studeert aan het CIOS in Arnhem als Fitness health coördinator. Zijn hobby's zijn: Voetballen bij SVBV 2, fitness en uitgaan. Verder werkt hij bij de Babbelaer in Lochem. Daan over Way to Fit: "Werken bij way to fit is erg leuk omdat er een leuke sfeer is (familie gevoel) waarbij iedereen elkaar graag wil helpen en daardoor een leuke werksfeer is."
      Balie medewerker/ Fitnessinstructeur - Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen. “Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”