:

Woont in Barchem, studeert aan het CIOS in Arnhem als Fitness health coördinator. Zijn hobby’s zijn: Voetballen bij SVBV 2, fitness en uitgaan. Verder werkt hij bij de Babbelaer in Lochem. Daan over Way to Fit: “Werken bij way to fit is erg leuk omdat er een leuke sfeer is (familie gevoel) waarbij iedereen elkaar graag wil helpen en daardoor een leuke werksfeer is.”

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Manager / Groepsles instructeur - Bijna dagelijks te zien of te horen bij Way to Fit. Janneke geeft een groot deel van de groepslessen maar is ook druk met planning en organisatie, aansturing, communicatie  en financiële administratie. Afgeronde opleidingen: CIOS, ALO , diverse cursussen op sportgebied maar ook als uitvaartondernemer en Sociale Hygiëne.  Naast Way to Fit is Janneke huisvrouw en moeder van twee dochters en een bonuszoon. Werken bij Way to Fit is haar grootste hobby en als er tijd over is doet Janneke graag aan wielrennen en mountainbiken of helpt ze af en toe bij de uitvaartonderneming van haar vader. “Way to Fit voelt als een van mijn kinderen. Naast mijn gezin staat (bijna)alles in het teken van Way to Fit omdat het voelt als mijn eigen bedrijf en ik heel blij word van mijn werk. Ik ben ontzettend trots op ons enthousiaste en professionele team en de resultaten die de klanten bij ons boeken.” janneke@waytofit.nl
    woont in Laren, Groot Dochteren. Studeert aan CIOS in Arnhem als Algemeen Fitness trainer.  Hobby’s zijn voetballen bij Witkampers, zelf trainen en schema’s maken. Zelf geef ik training aan een G-team bij de Witkampers. Verder verricht ik werkzaamheden bij de Daily-in. Werken bij WaytoFit is een plezier, voor mij komt dat door het familiegevoel dat iedereen creëert.
      Balie medewerker/ Fitnessinstructeur - Rustige, loyale en trouwe collega Reda is zowel te vinden achter de bar maar ook in de fitnesszaal als begeleider. Afgeronde opleiding CIOS niveau 2. Op dit moment geen vervolgstudie maar dit zit wel in de pen. In zijn vrije tijd doet Reda voetbal, fitness en kickboksen. “Ik vind het mooi dat we zoveel te bieden hebben voor zo’n laag bedrag per maand. En een top team die er alles aan doet om Way to Fit nog beter te maken!”