:

Fysiotherapeut

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Interieurverzorgster - Vervult een van de meest belangrijkste taken binnen Way to Fit. Vijf dagen per week is zij al om 05.30 uur aanwezig te zorgen voor een schone sportschool. Naast Way to Fit is ze ook werkzaam als interieurverzorgster in Vorden.  In haar vrije tijd gaat Jozephien graag fietsen, wandelen, lezen, zingen in een koor of naar het theater / concert. “Way to Fit heeft veel persoonlijke aandacht voor zowel klant als personeel. We hebben een enthousiast team dat veel organiseert en er is veel variatie in  groepslessen.”
    Naast mijn liefde voor yoga en dit overbrengen op mensen, werk ik deeltijd bij een woningcorporatie. Afgeronde opleidingen: Maatschappelijk werk en Dienstverlening, verschillende yoga docentenopleidingen en (meditatie- en yogatrainingen. Vanaf het begin voel ik me thuis bij Way to Fit omdat het een open, gezellig en professioneel team is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het is een laagdrempelig sportcentrum. En er is een ruime keuze aan groepslessen. Ik denk dat yoga een aanvulling is in iedere sportcentrum, omdat het balans brengt. Het verbetert je focus en helpt je om spanning los te laten. Het maakt het lichaam soepel en sterk en het geeft je energie. De voordelen van yoga merk je direct in je dagelijkse leven maar juist ook naast het beoefenen van andere trainingsvormen.
      Stagiair - Studeert aan het Graafschap College Sport en Bewegen Fitnessinstructeur A. Hobby’s van Guido zijn voetbal, fitness en chillen. “Ik vind Way to Fit een hele goede sportschool omdat er een hele warme sfeer hangt en iedere klant wordt aangesproken door de medewerkers. Er is veel kennis en er worden leuke evenementen georganiseerd.”