:

Eigenaar/ Groepsles instructeur/Kickboks trainer / Personal trainer – Naast het drukke leven van een ondernemer en trainer is Aziz werkzaam als docent op het Graafschap College Doetinchem en bij Intermetzo Deventer.

Met ook nog Kickboksgala’s in de weekenden en Personal Training zijn alle dagen van de week behoorlijk gevuld. En als er dan nog een klein beetje vrije tijd overblijft doet Aziz graag aan voetbal met vrienden, kijkt films of leest wetenschappelijke artikelen.

“Bij Way to Fit staat de klant CENTRAAL.”

aziz@waytofit.nl

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Stagiair - Studeert aan het Cios te Arnhem keuzevak Fitness & Health. Naast de sporten op school en fitness doet Robin op dit moment verder geen andere sporten. Een krantenwijk en klusjes doen zorgen voor een extra zakcentje. “Ik voel me enorm thuis bij Way to Fit door de prettige werksfeer, leuke en goed opgeleide collega’s die mij een heleboel leren.”
    Interieurverzorgster - Vervult een van de meest belangrijkste taken binnen Way to Fit. Vijf dagen per week is zij al om 05.30 uur aanwezig te zorgen voor een schone sportschool. Naast Way to Fit is ze ook werkzaam als interieurverzorgster in Vorden.  In haar vrije tijd gaat Jozephien graag fietsen, wandelen, lezen, zingen in een koor of naar het theater / concert. “Way to Fit heeft veel persoonlijke aandacht voor zowel klant als personeel. We hebben een enthousiast team dat veel organiseert en er is veel variatie in  groepslessen.”