:

Eigenaar / Fitness instructeur en Kickboks trainer – De knuffel Marokkaan en allemansvriend die iedereen een warm welkom geeft en zich thuis laat voelen maar veranderd in een ware drillmaster zodra hij de kickboksles instapt. Hij brengt kickboksers naar een professioneel wedstrijdniveau en is in de weekenden ook vaak druk met Kickboksgala’s . Hij heeft de opleidingen Commerciële economie en Sport en bewegen afgerond en is naast het runnen van Way to Fit vader van zoontje Ismail. Papa zijn is op dit moment dan ook zijn grote hobby.

“Way to Fit staat bekend om de gezelligheid, leuke lessen, resultaatgerichtheid, wat allemaal mogelijk gemaakt wordt door een supersterk team. Hier ben ik heel trots op!”

appie@waytofit.nl

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Manager / Groepsles instructeur - Bijna dagelijks te zien of te horen bij Way to Fit. Janneke geeft een groot deel van de groepslessen maar is ook druk met planning en organisatie, aansturing, communicatie  en financiële administratie. Afgeronde opleidingen: CIOS, ALO , diverse cursussen op sportgebied maar ook als uitvaartondernemer en Sociale Hygiëne.  Naast Way to Fit is Janneke huisvrouw en moeder van twee dochters en een bonuszoon. Werken bij Way to Fit is haar grootste hobby en als er tijd over is doet Janneke graag aan wielrennen en mountainbiken of helpt ze af en toe bij de uitvaartonderneming van haar vader. “Way to Fit voelt als een van mijn kinderen. Naast mijn gezin staat (bijna)alles in het teken van Way to Fit omdat het voelt als mijn eigen bedrijf en ik heel blij word van mijn werk. Ik ben ontzettend trots op ons enthousiaste en professionele team en de resultaten die de klanten bij ons boeken.” janneke@waytofit.nl
    Baliemedewerkster / Kidsclub - Esmee studeert Maatschappelijke zorg op het MBO,  loopt stage en werkt bij Atlant zorggroep. Ze wil hierna nog verder studeren op het HBO pedagogiek. Ze is veelgevraagd kinderoppas en vult hier dan ook veel avonduurtjes mee. Verder houdt Esmee veel van sporten, uit eten gaan en reizen. “Toen ik nog niet bij Way to Fit werkte voelde ik me daar al enorm thuis. Tijdens en ook na het sporten dus kwam het regelmatig voor dat ik dan langer bleef om mijn huiswerk te maken. Ik heb inmiddels alle lessen wel eens gevolgd en vind het soms zelfs lastig om te kiezen welke les ik die dag zal doen omdat ze allemaal heel leuk zijn en er is zoveel keus! En niet te vergeten; Way to Fit neemt de tijd voor de klanten, we zijn puur en oprecht, dat maakt ons tot wie wij zijn en waar we voor staan.“
      woont in Laren, Groot Dochteren. Studeert aan CIOS in Arnhem als Algemeen Fitness trainer.  Hobby’s zijn voetballen bij Witkampers, zelf trainen en schema’s maken. Zelf geef ik training aan een G-team bij de Witkampers. Verder verricht ik werkzaamheden bij de Daily-in. Werken bij WaytoFit is een plezier, voor mij komt dat door het familiegevoel dat iedereen creëert.