:

Naast mijn liefde voor yoga en dit overbrengen op mensen, werk ik deeltijd bij een woningcorporatie.

Afgeronde opleidingen: Maatschappelijk werk en Dienstverlening, verschillende yoga docentenopleidingen en (meditatie- en yogatrainingen.
Vanaf het begin voel ik me thuis bij Way to Fit omdat het een open, gezellig en professioneel team is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het is een laagdrempelig sportcentrum. En er is een ruime keuze aan groepslessen.
Ik denk dat yoga een aanvulling is in iedere sportcentrum, omdat het balans brengt. Het verbetert je focus en helpt je om spanning los te laten. Het maakt het lichaam soepel en sterk en het geeft je energie. De voordelen van yoga merk je direct in je dagelijkse leven maar juist ook naast het beoefenen van andere trainingsvormen.

Onze andere trainers

Maak kennis met het gehele team van Way to Fit!

Baliemedewerkster / Kidsclub - Esmee studeert Maatschappelijke zorg op het MBO,  loopt stage en werkt bij Atlant zorggroep. Ze wil hierna nog verder studeren op het HBO pedagogiek. Ze is veelgevraagd kinderoppas en vult hier dan ook veel avonduurtjes mee. Verder houdt Esmee veel van sporten, uit eten gaan en reizen. “Toen ik nog niet bij Way to Fit werkte voelde ik me daar al enorm thuis. Tijdens en ook na het sporten dus kwam het regelmatig voor dat ik dan langer bleef om mijn huiswerk te maken. Ik heb inmiddels alle lessen wel eens gevolgd en vind het soms zelfs lastig om te kiezen welke les ik die dag zal doen omdat ze allemaal heel leuk zijn en er is zoveel keus! En niet te vergeten; Way to Fit neemt de tijd voor de klanten, we zijn puur en oprecht, dat maakt ons tot wie wij zijn en waar we voor staan.“
    Stagiair - Studeert aan het Cios te Arnhem keuzevak Fitness & Health. Naast de sporten op school en fitness doet Robin op dit moment verder geen andere sporten. Een krantenwijk en klusjes doen zorgen voor een extra zakcentje. “Ik voel me enorm thuis bij Way to Fit door de prettige werksfeer, leuke en goed opgeleide collega’s die mij een heleboel leren.”
      Fysiotherapeut